Worst of Badoo.

Jag vart tillfrågad om jag kunde skriva om några av mina värsta Badoodejter, konstigt nog har jag inte varit med om så många men här har ni iallafall tre. 
 


Hade pratat med en kille på Badoo under kanske en vecka eller liknande, inget överdrivet. Han såg väl hyfsat bra ut och sådär. Så en kväll när jag är lite lagom berusad och ute på en klubb så får jag för mig att det vore en jättebra idé om jag fick honom och hans polare att komma och möta upp mig på klubben. Sagt och gjort, dom kom. Snubben var väl iallafall en 5cm kortare äv vad han påstod sig vara och mitt intresse svalna snabbt. Det svalna ännu snabbare när jag insåg att han va fruktansvärt tråkig irl. 
Kvällen slutade med att jag satt med tungan i en annan killes hals. 
 
 
 
En annan väldigt "trevlig" date var med en karl jag inte hade pratat med alls typ, jag var bara sugen på vin helt enkelt så jag tacka ja. Möter upp snubben inne i stan och frågar vart vi ska gå var på han svarar att hn typ bara har 50pix. Glömde jag nämna att han dessutom var kort och inte min typ för 25 öre? 
Så bara för att ge honom valuta för pengarna så tar jag med honom till Lion bar. Vi sitter där och jag som aldrig har problem att prata med folk kan inte få igång en konversation, snubben kunde inte ens hålla ögonkontakt. 
När jag väl ska gå och beställa mitt tredje glas vin på 20 min (var ju tvungen att sysselsätta mig med något) så ser jag en polare som sitter och bärsar, så jag tar med mig daten över dit. Dom två börjar babbla på som fan om hockey och jag kände att daten inte ens va värd att jag la mig i konversationen. Tack gode gud ringde bästavännen och frågade om jag ville med till "systersonen" jag tackade glatt ja och lämnade pojkarna där. 
 
 
Det här va faktiskt den första karln jag träffade från Badoo, tack gode gud så hade jag ju träffat folk på nätet sen jag var 14 så. Men jag och den här snubben bestämmer oss iallafall för att ses, han va snygg, men kort och lite äldre än mina vanliga karlar. Han skulle bjuda på vin och käk hos sig, och sånt kan man ju inte tack nej till. 
Det låter ju faktiskt som att det här skulle kunna bli en dunderkväll. Och visst va det de, tills vi hamna i säng och jag råkade göra bort mig lite. Han kanske inte hade den direkt största jag varit med om, snarare den minsta (han gjorde dock upp för det på andra sätt). Men problemet var att jag var så förbannat nära på att fråga om den va inne när vi väl kommit igång MEN jag lyckades hålla käft. 30 sek senare kom han, och då kan jag ha råkat kläcka ur mig "var det därför du tog fram två kondomer?". 
Han fick panik och började må jättedåligt och tydligen hade det inte hänt innan, men det va bara ta det som en komplimang. Han var dock jättegullig och följde med mig till tuben sen. 
 
 
 
 
Bilderna är tagna från @bestofbadooreal på instagram.

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin