I'm gonna make this work.

Hej du som jag umgås för sällan med trots att jag saknar. Hej du som jag brukade använda mig av för att koppla bort. Hej du jag missunnat för att försöka hitta mig själv trots att jag vet att du är en del i processen för att göra detta. Hej min kära blogg. 

Nu var det ett bra tag sedan vi hördes av senast. Du har inte fått ta del av någonting som hänt den senaste tiden trots att du var den som fick veta allt. Så vad har egentligen hänt? 
Det har varit tårar och skratt, ensamma stunder och sådana fyllda med glädje och kärlek. Nya band har knutits och några har klippts. Jag har levt i ofrivilligt celibat i fem månader nu, fast tror egentligen att det är rätt medvetet ändå. Jag tror jag börjar må lite bättre också. Jag försöker uppskatta livet mer och sådana små saker som kan få en att må bra. Jag ska försöka ta tag i mitt liv ordentligt nu, bloggen blir första milstolpen och sen resten. Jag har iallafall börjat ta hand om mig själv mer för att jag ska lyckas uppskatta mig själv, tror faktiskt att det börjar funka. 

Btw så suger blogg.se's app atm. 
 
Men jag lever, och jag ska börja må bra, har bara inte riktigt hajat hur än. 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin