Let's get it on like Marvin Gaye with a bottle of wine.

Fyllesex.

I teorin kan det låta så mycket sexigare än vad det faktiskt kan vara i praktiken.

Visst det kan låta helt underbart att efter en helkväll ute på stan med dans, alkhol och kopiöst med flörtande att dra hem den där mystiske mannen som du haft tungan i hela kvällen för lite tummel i sänghalmen. Men om han inte får upp den då, eller om ni båda däckar innan ni ens fått av er skorna, är det fortfarande lika sexigt då?
Eller morgonen efter när man inser att hon som var en 10a egentligen var en knapp 3a. Eller när du vaknar och känner hur ont du har i röven, hör hur någon spolar på toaletten, och ut kommer en vrålsnygg kvinna, med en strap-on i handen och frågar om du hade trevligt igår. Eller varför inte när one night standet vägrar lämna din lägenhet och insesterar på att ni ska ha en heldag ihop och allt du kan tänka på är vilket misstag du dragit hem. Låter det fortfarande lika underbart?

 
 
 
Fyllesex kan vara helt underbart också. 
Det kan vara en helt hemningslös stund där du kan utforska alla dina fantasier utan att överanalysera. Det kan vara en spännande och riskabel färd inne på krogtoan. Det kan vara så bra att det slutar på akuten också, dock vet jag inte om det är positivt i alla synvinklar men. 
 
 

Kommentarer

ronja olsson

2014-08-04 - 07:57:51
Min och min sambos första gång tillsammans var ett fyllesex. Vi hade träffats på en fest och pratat veckan före men inte gjort något, och sedan kom kvällen där jag ville ha skjuts hem från en fest och han var den enda som hade tid. Men det blev en liten avsvängare med en badtur och sedan var jag som var ganska klappfull i full färd att försöka åka hem till honom oc få sex, vilket han gärna gick med på. Dock kommer jag inte ihåg någonting alls, från badturen tills jag vaknade dagen efter men på morgonen var sex ett faktum och trots att jag haft tre gånger fler sexpartners än han så stannade han kvar och bor nu ihop och har varit tillsammans i lite mer än ett år :)

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin