Livsplanering.

Jag har haft fullt upp med att planera mitt liv den senaste tiden och där av har bloggen fått lida lite.
Jag har sökt in till högskolan, jag har letat efter ett nytt jobb, jag har även funderat på att starta eget. Det sista är jag fortfarande rätt tveksam till, kommer iden att funka ens?
Tanken var att starta en egen sexshop. Ja jag vet att det finns miljoner olika butiker, men jag är ändå sugen på att försöka. Iden vore isåfall att ha en shop för alla, inte bara för tjejer. Att försöka hålla så låga priser som möjligt och att hålla det så diskret som möjligt för kundernas skull. Men den stora frågan återstår: skulle DU handla där?
 

Åh sån jävla ångest just nu. 

Kommentarer

Kingkinky

2014-05-08 - 10:18:30
Hej tycker du ska starta eget vad har du att förlora kämpa på gör gärna reklam för dig om det är så isf kontakta mig på horny.boy.9238@hotmail.com.
har även en blogg ta gärna en till http://kingkinky.blogspot.se/

Lotta

2014-05-27 - 12:33:48
Hej! Jag har skrivit till dig en gång innan men gör ett nytt försök! Så, mitt namn är Lotta och jag jobbar med marknadsföring för ett större företag, och skulle vara intresserad av ett samarbete då både upplägget och innehållet på din blogg är mycket välgjort. Har du en möjligtvis mejl som jag kan nå dig på?

Vänliga hälsningar,
Lotta

Anonym

2014-06-04 - 16:45:25
vill att du ska blogga :(

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin