Vad du aldrig fick veta innan.

Sex.
Åh det är ett sånt härligt ord, blir alltid lite glad i själen.
Maroriteten av oss hade föreställningar om hur det skulle vara redan innan vi knappt visste vad det var.
Vi hade sett dom romantiska kärleksrullarna, dom eggande porrfilmera, hört hur vänners vänner haft det underbart. Men vad vi aldrig fick höra var "det är ALDRIG som på film". Att rosbladen inte ligger utspridda, doftljusen tända och gemensamma orgasmer kanske vi var rätt beredda på saknades, men resten då.
Här är tre saker som ingen iallafall talade om för mig saknades på filmerna:

 

 

1. Att det är ett jävla träningspass om det ska göras bra.

Döda fiskar är aldrig en bra idé att blanda in i sängen, brukar bli så jäkla tråkigt då. Men helvete vad svettig man kan bli under ett redigt pass, så mycket har jag aldrig ens svettats på gymmet (läs: jag gymmar aldrig). Man blir svettig, allt blir salt och sminket sitter ta mig fan aldrig kvar på rätt ställen när det går vilt till. Ännu värre blir det på sommaren när det är ryssvärme.

 

 

2. Bered dig på ljud som du aldrig tidigare hört.

Åh lilla hjärtat, har du inte varit med om det förr så kommer du avlida första gången. Alla dessa extremt underliga ljud som våra kroppar tydligen är kapabla till att ge ifrån sig är dock helt normala och händer alla.
Det kan vara allt från en fis vid helt fel tillfälle, era svettiga magar som slås ihop, underliga stön och så slänger vi in några muspruttar.
Jag börjar skratta bara vid tanken på vad jag hört genom åren.

 

3. Kroppsvätskor.

Bortsett från svettet som vi redan nämnt så stannar det inte där. Gör ni det riktigt ordentligt kan en ny säng behövas införskaffas (eller soffa). Det är svett, slemm, utlösningar av alla sorter, kanske lite glidmedel också.
Och ja, ni kommer ha det överallt. I sängen, på kläder, på er själva, i håret, i skägget och har du otur i örat.
Det är aldrig lika torrt som en romantikrulle.

 

Framtidsvisioner.

Sådär ja, några dagars uppbehåll för att rulla ner till Ö-vik och hänga med släkten och päronen som kom upp. Ja, bloggen hamnar faktiskt längre ner på prioriteringslistan när familjen finns med som alternativ, though luck babes. 
 

Tillbaka till något viktigare, framtiden.
Om man endast strävar bakåt kan man aldrig gå framåt sa en vis kvinna en gång, hennes namn kan råka vara Hannah. 
 
Bloggen ska komma i gång på allvar nu, inga fler fjanterier för detta är verkligen något jag saknat. Ni som läst länge vet hur den varit innan, vad vill ni ha tillbaka och vad vill ni ha nytt av. Jag har så många idéer jag vill förverkliga men jag vet inte vad som faktiskt vore uppskattat. I och för sig så gör jag ju inte detta för er skull utan för min egen men är ju rätt så trevligt när folk faktiskt stannar kvar. 
Så vad saknas?
Vloggar, poddar, tester, mer sex, mer HBTQ, mer STD's, mer personligt, mer inlägg från läsare, frågestunder?
Vad vill just DU ha? Det är vad jag vill veta. 
Så ni kan ju slänga en kommentar här uppe till vänster så att bloggen kan bli sitt bästa jag igen? Fast nej vänta, bättre.

Glöm aldrig bort dig själv.

Me, myself and I, viktigaste människorna i både ditt och mitt liv.
Oavsett vad så är du den enda människa som kommer följa dig från födseln till dödsbädden. Du är den som får stå ut med alla dina bra och extremt dåliga dagar. I slutändan så har du ingen annan än dig själv. 
Därför ska du alltid sätta dig själv och ditt välmående först, oavsett om du är singel eller i ett förhållande. 
 
Vart vill jag komma med detta? Först och främst, älska dig själv. 
Second, onani. 
Varför ska man ge upp att onanera så fort man går in i förhållanden? Like why? Varför ska du inte fortsätta att uppleva din egna kropp som du kommer leva med resten av ditt liv bara för att du börjat upptäcka någon annans.
Jag behöver inte onanera, hen uppfyller alla mina behov.
Jag förstår inte varför hen onanerar, hen har ju mig!

Det handlar inte om att man inte älskar sin partner för att man onanerar, det handlar om njutning. Det handlar om att uppskatta sig själv och unna sig själv något. Det handlar om att utforska sig själv för att kunna göra saker bättre. Det är skönt. Det behöver inte vara svårare än så.
Och ja, du är alltid värd en orgasm. Eller fem. 
 
 

Taking it offline.

Internetdejting - är det något jag kan så är det detta.
Yes, you may call me Tinderella. 

Jag var 13 första gången jag träffade någon från nätet, det betyder alltså att jag ägnat mig åt sådana här tramserier i NIO år. Men alla är inte jag, det finns en stor andel av er där ute som aldrig träffat någon från nätet, och så mycket som Tinder och liknande appar har blommat upp det senaste året så är det inte konstigt om ni skulle vilja prova. Så just därför har tant Hannah tagit fram sina allra bästa tips. 
 
 
 
 
1. Är människan way för snygg för sitt eget bästa? Hen är antagligen fake. 
Kolla därför om det finns tillgång till instagram eller facebook, finns inte något av dessa länkat så be rakt ut om det. Ser dessa legit ut så är det antagligen lugnt. 
I värsta fall så be om snapchat, på snap kan man inte ljuga. 
 
2. När du väl fått tillgång till allt detta, över-stalka inte. Du behöver inte veta hens fyra sista siffror, adress, stjärntecken eller att hen var på Bali med exet för två år sedan. Det kan bli creepy om du vet mer än vad hen talat om. 
 
3. Att säga dra inte hem till en okänd människa kommer inte stoppa dig om du vill nuppa. Men du kan väl iallafall be hen möta dig vid bussen eller något så du ser att det faktiskt är rätt person som står där trots att du trodde att du visste allt. 
 
4. Försök vara ärlig med vad du vill och vad du inte vill. Det blir lättare för alla parter. 
 
5. Känner du dig fortfarande osäker och ska träffa någon precis just nu? Skicka adressen till en polare, be polaren ringa inom ett visst klockslag, då har du iallafall en liten trygghet om något skulle hända. Har du kommit så här långt så borde det inte vara någon större fara dock. 

6. Kom ihåg att ett nej ALLTID är ett nej och få inga STD's nu!

It's alive.

Ja jag lever, jag är inte död och jag har inte gått och blivit på smällen, förstår att ryktena måste ha gått. 
Eller kanske inte men... Hej!
 
Som ni kan se är designen ny, även jag är rätt ny. Lämnat Stockholm, 22 kilo lättare, fortfarande en obotlig singel, och lika pilsk och glad.
Det viktigaste som hänt är kanske att jag faktiskt gått all in för drömmen om att bli sexolog. Jag kom in på socionomprogrammet och tackade efter mycket om och men ja, så jag packade väskan (läs: flyttkartongerna) och flydde upp till Umeå så jag kan gosa med renar varje dag. Bör jag nämna att vi har isbjörnar på gatorna här? Eller ska jag bara sluta ljuga? Fast Umeå har jag flyttat till, det var tyvärr ingen lögn, sorry babes. 
Visst ja, om någon känner någon som bor här uppe eller känner någon hyresvärd kan ni väl lägga in ett gott ord för mig? Bor jättemysigt nu men får dock inte ha katten så behöver få något eget. Tack på förhand och lite smisk på det!
 
 
Så wazzup? Vad har hänt på typ 2 år? 
Jag har hållit mig singel, några små misstag på vägen och även ex antal horribla tinder-dejter men dom spar vi på ett tag. Pluggade genusvetenskap ett halvår vilket var grymt, ya'll should try it. Fortfarande blond, fortfarande snygg, så inte så mycket nytt på den fronten. 
 
Nej nu ska vi ta tag i bloggen ordentligt, jag behöver en ljuskälla i mitt liv. Och har jag några babes som läser bloggen och bor i Ume så holla at me, jag behöver vänner och kärlek. Känner mig rätt ensam. Är även game om ni vill sätta upp mig på en blind-date med någon som bor här, that would be fun!
 
 
 

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin