It's alive.

Ja jag lever, jag är inte död och jag har inte gått och blivit på smällen, förstår att ryktena måste ha gått. 
Eller kanske inte men... Hej!
 
Som ni kan se är designen ny, även jag är rätt ny. Lämnat Stockholm, 22 kilo lättare, fortfarande en obotlig singel, och lika pilsk och glad.
Det viktigaste som hänt är kanske att jag faktiskt gått all in för drömmen om att bli sexolog. Jag kom in på socionomprogrammet och tackade efter mycket om och men ja, så jag packade väskan (läs: flyttkartongerna) och flydde upp till Umeå så jag kan gosa med renar varje dag. Bör jag nämna att vi har isbjörnar på gatorna här? Eller ska jag bara sluta ljuga? Fast Umeå har jag flyttat till, det var tyvärr ingen lögn, sorry babes. 
Visst ja, om någon känner någon som bor här uppe eller känner någon hyresvärd kan ni väl lägga in ett gott ord för mig? Bor jättemysigt nu men får dock inte ha katten så behöver få något eget. Tack på förhand och lite smisk på det!
 
 
Så wazzup? Vad har hänt på typ 2 år? 
Jag har hållit mig singel, några små misstag på vägen och även ex antal horribla tinder-dejter men dom spar vi på ett tag. Pluggade genusvetenskap ett halvår vilket var grymt, ya'll should try it. Fortfarande blond, fortfarande snygg, så inte så mycket nytt på den fronten. 
 
Nej nu ska vi ta tag i bloggen ordentligt, jag behöver en ljuskälla i mitt liv. Och har jag några babes som läser bloggen och bor i Ume så holla at me, jag behöver vänner och kärlek. Känner mig rätt ensam. Är även game om ni vill sätta upp mig på en blind-date med någon som bor här, that would be fun!
 
 
 

Kommentarer

Sofia

2016-04-03 - 23:37:37
Välkommen till Umeå! Om du inte har hunnit få för många vänner och för mycket att göra redan, så här finns en potentiell ny vän! 😄 /Sofia

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin