Taking it offline.

Internetdejting - är det något jag kan så är det detta.
Yes, you may call me Tinderella. 

Jag var 13 första gången jag träffade någon från nätet, det betyder alltså att jag ägnat mig åt sådana här tramserier i NIO år. Men alla är inte jag, det finns en stor andel av er där ute som aldrig träffat någon från nätet, och så mycket som Tinder och liknande appar har blommat upp det senaste året så är det inte konstigt om ni skulle vilja prova. Så just därför har tant Hannah tagit fram sina allra bästa tips. 
 
 
 
 
1. Är människan way för snygg för sitt eget bästa? Hen är antagligen fake. 
Kolla därför om det finns tillgång till instagram eller facebook, finns inte något av dessa länkat så be rakt ut om det. Ser dessa legit ut så är det antagligen lugnt. 
I värsta fall så be om snapchat, på snap kan man inte ljuga. 
 
2. När du väl fått tillgång till allt detta, över-stalka inte. Du behöver inte veta hens fyra sista siffror, adress, stjärntecken eller att hen var på Bali med exet för två år sedan. Det kan bli creepy om du vet mer än vad hen talat om. 
 
3. Att säga dra inte hem till en okänd människa kommer inte stoppa dig om du vill nuppa. Men du kan väl iallafall be hen möta dig vid bussen eller något så du ser att det faktiskt är rätt person som står där trots att du trodde att du visste allt. 
 
4. Försök vara ärlig med vad du vill och vad du inte vill. Det blir lättare för alla parter. 
 
5. Känner du dig fortfarande osäker och ska träffa någon precis just nu? Skicka adressen till en polare, be polaren ringa inom ett visst klockslag, då har du iallafall en liten trygghet om något skulle hända. Har du kommit så här långt så borde det inte vara någon större fara dock. 

6. Kom ihåg att ett nej ALLTID är ett nej och få inga STD's nu!

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin