Vad du aldrig fick veta innan.

Sex.
Åh det är ett sånt härligt ord, blir alltid lite glad i själen.
Maroriteten av oss hade föreställningar om hur det skulle vara redan innan vi knappt visste vad det var.
Vi hade sett dom romantiska kärleksrullarna, dom eggande porrfilmera, hört hur vänners vänner haft det underbart. Men vad vi aldrig fick höra var "det är ALDRIG som på film". Att rosbladen inte ligger utspridda, doftljusen tända och gemensamma orgasmer kanske vi var rätt beredda på saknades, men resten då.
Här är tre saker som ingen iallafall talade om för mig saknades på filmerna:

 

 

1. Att det är ett jävla träningspass om det ska göras bra.

Döda fiskar är aldrig en bra idé att blanda in i sängen, brukar bli så jäkla tråkigt då. Men helvete vad svettig man kan bli under ett redigt pass, så mycket har jag aldrig ens svettats på gymmet (läs: jag gymmar aldrig). Man blir svettig, allt blir salt och sminket sitter ta mig fan aldrig kvar på rätt ställen när det går vilt till. Ännu värre blir det på sommaren när det är ryssvärme.

 

 

2. Bered dig på ljud som du aldrig tidigare hört.

Åh lilla hjärtat, har du inte varit med om det förr så kommer du avlida första gången. Alla dessa extremt underliga ljud som våra kroppar tydligen är kapabla till att ge ifrån sig är dock helt normala och händer alla.
Det kan vara allt från en fis vid helt fel tillfälle, era svettiga magar som slås ihop, underliga stön och så slänger vi in några muspruttar.
Jag börjar skratta bara vid tanken på vad jag hört genom åren.

 

3. Kroppsvätskor.

Bortsett från svettet som vi redan nämnt så stannar det inte där. Gör ni det riktigt ordentligt kan en ny säng behövas införskaffas (eller soffa). Det är svett, slemm, utlösningar av alla sorter, kanske lite glidmedel också.
Och ja, ni kommer ha det överallt. I sängen, på kläder, på er själva, i håret, i skägget och har du otur i örat.
Det är aldrig lika torrt som en romantikrulle.

 

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin