Erotikmässan 2015.

Det var ju några månader sedan den var, kanske var det till och med någon av er som var där? I was. 
Erotikmässan har funnits i Stockholm ex antal år och har bytt plats väldigt många gånger, men i år så var den iallafall i Nacka och för första gången så hade jag någon som ville gå med mig och mina förväntningar var skyhöga. Bör jag säga att jag vart besviken? Dock kan jag inte yttra mig om så mycket mer än lördagen.
 
Svenska strippor i sig är inget jag är speciellt imponerad över, visst dom kan sin grej helt okej men nja. Och strippshower var det gott om! Det fanns dock en strippa som var suverän, dock var hon inte svensk utan från Holland om jag inte missminner mig. Hon gjorde definitivt att kvällen vart värd pengarna. 
Men stället var litet, knappt några bås och inga direkta wow-priser eller erbjudanden som fick en att vilja besöka hemsidorna och spendera ännu mer pengar. 
Det bästa var helt klart att det var en allmänt kul kväll i sig och att jag fick köra fiskedamm. Blanda snusk och min barnsliga sida är två saker som verkligen går hand i hand, dock sved det att pröjsa typ 200pix för skiten men heeeelt klart värt det!
 
 
Dessa tre grejer fick jag med mig hem:
Ett par handklovar i plast, lär ju gå sönder rätt snabbt
En liten vibrator som till och med är vattentät!
Och typ världens smaskigaste glidmedel, ja jag har smakat bara för att jag kan. 

Kommentarer

Daniel

2016-05-13 - 22:13:47
Jag var också på erotikmässan i Nacka under lördagen och nja, det var inte så mycket att hänga i julgranen. När jag var på den för många år sedan i Münchenbryggeriet så var det mycket bättre.

Mr J

2016-07-25 - 17:41:43
Tja!!
Vi träffades i parken i helgen:)
Har du kik?

Skriv en kommentar

Han bak och fram, ja, det blir väl Hannah antar jag. Umeåbo med hjärtat kvar i huvudstaden som följer drömmen om att bli Sveriges bästa sexolog. Puss och knulla säkert!Follow on Bloglovin